· 

ALLE PUNTEN WAAROP JIJ DIKKE VETTE PROGRESSIE HEBT GEBOEKT

#Transformationtuesday. Yeah, right. Als jij in de spiegel kijkt gaat het je allemaal véél te langzaam. Rolletje hier, putje daar. Al die uren zweten lijken wel voor niets te zijn... Maar vergeet niet dat er zoveel meer is dan uiterlijke progressie. Denk eens aan het doorzettingsvermogen dat je keer op keer toont en de nieuwe inzichten die je hebt gekregen. O, en dat rolletje? Dat heeft je bijgestaan in tijden van harde stoelen, tergende kou en intense knuffels met je vent. Het verdient juist een bedankje.

Geen progressie? Think again Girl

Weet je nog, toen je begon? Toen je met een been in de sportschool stond en met het andere been van plan was om zo snel mogelijk naar huis te rennen? Alles was spannend en onbekend. Nu? Nu niet meer. Je weet je weg te vinden en je hebt misschien al eens aan iemand anders wat oefeningen uitgelegd. 

 

En dan nog al die dagen dat je niet wilde. Dat je geen zin had. Wie stond er toen tóch naast haar bed? Juist, jij. Misschien niet met een brede glimlach, maar je ging wel. En dat telt. Ondanks de vroege ochtend of de late uurtjes. Ondanks het nare weer of je fiets die voor de zoveelste keer niet meewerkte. Jij ging.

 

Enne, wat denk je van alle kracht die je hebt opgebouwd? Wedden dat jouw lichaam nu dingen doet die je een paar maanden geleden nooit had verwacht? Houd maar eens voor de grap de gewichten bij waarmee je traint. Die helse drie kilo van vroeger is nu een piece of cake!

 

Verder zorg je nu goed voor je lichaam. Veel beter dan vroeger. Natuurlijk, je hebt je mindere momenten. Maar je herpakt je weer. Keer op keer. Een dip kan weken duren, maar uiteindelijk kom je er sterker uit. Dat wéét je. Want jij kent je lichaam nu door en door. 

 

En jij maar zeggen dat je geen progressie hebt geboekt.

Een happy mindset is o zo belangrijk. Meer positieve artikelen lezen voor een gezonde geest? Doe een grote duim omhoog op de That's My Fitness Journal Facebookpagina en blijf op de hoogte van de nieuwste posts:

Reactie schrijven

Commentaren: 0