· 

HOTSPOT DEN HAAG: VEGAN ETEN BIJ FOAM

Hotspot Den Haag

Een T-Rex en ik hebben veel gemeen: hij haat push-ups, ik haat push-ups. Hij eet alleen vlees, ik eet alleen vlees. Toch ben ik meer open-minded ingesteld dan mijn uitgestorven tweelingbroer, en besloot ik een vegetarische lunch eens een kans te geven. There's a first time for everything. Maar in geen miljoen jaar had ik verwacht ooit zó te kunnen genieten van cold turkey - pun intended - vega gaan als ik deed bij FOAM Catering in Den Haag. 

Hotspot Den Haag
Hotspot Den Haag
Hotspot Den Haag

Je vindt deze healthy hotspot aan de gezellige Frederikstraat in Den Haag. Oké, ik geef toe, ik was een beetje bevooroordeeld na het zien van het menu. Maar geef me eens ongelijk: elke plek met all day breakfast op de kaart is toch bij voorbaat al goedgekeurd? Voeg daar verse, biologische en vaak ook regionale producten aan toe en je hebt een topper. O, had ik al gezegd dat er onder andere quesedillas, advocado sapjes én bananenpannenkoekjes op het menu staan? I died and went to vegafitgirl-heaven.

 

Let wel op, want het menu verandert regelmatig. Check dus even op de website of er iets voor je tussenstaat. Eén ding is zeker: ook met een glutenallergie kun je hier prima beuken, FOAM Catering specialiseert zich naast veganistisch voedsel namelijk ook in glutenvrije gerechten. Genieten voor iedereen dus!

 

FOAM Catering

Frederikstraat 44, Den Haag

Openingstijden

di - vr : 08:30 - 18:00 za - zo : 10:00 - 16:00

 

Website: www.foamcatering.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0