· 

EAZIE WOK ZAANDAM: FITGIRL APPROVED FASTFOODRESTAURANT

Eazie Wok

Heb je flinke honger na het leegkopen van de Primark Zaandam, of zoek je naar een lekkere hap waar je je fitgirl-buik verantwoord mee rond kunt eten? Schuif eens aan bij eazie wok, een healthy hotspot met een gezond fastfood-concept. 

Stel zelf je wokmaaltijd samen of kies uit de verschillende verse wraps, soepen en juices. Neem je je eten to go, of ga je zitten in het restaurant? eazie is niet de "typische healthy hotspot" met hipsterachtige trekjes en creatief meubilair. Het restaurant is strak en modern. Pluspuntje: op de kaart staan alle calorieën vermeld. Handig voor de meiden die tellen! Al moet ik wel zeggen dat ik bij sommige gerechten twijfel of de calorieën echt kloppen, maar het idee is leuk.

 

O, en ga je wokken? Gebruik dan de eazie calorie calculator om erachter te komen wat jij straks in MyFitnessPal invult. Simpel!

Dus ehh, yay voor healthy fastfood! Grote kans trouwens dat je "Life is eazie." ergens bij jou in de buurt kunt vinden, want de hotspot bevindt zich in verschillende steden.

eazie wok

Hermitage 20, Zaandam

Openingstijden

zo - ma : 12:00 - 21:00 di - za : 12:00 - 22:00

 

Website: www.eazie.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0