· 

LAVINIA GOOD FOOD: HEALTHY HOTSPOT AMSTERDAM

Lavinia Good Food

Toen een vriendin en ik laatst zouden gaan lunchen, hoefde ik niet lang na te denken welke healthy hotspot ik dit keer wilde bezoeken. Lavinia Good Food stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en na de zoveelste mouth watering-Instagram foto van een tevreden bezoekster kon ik niet langer meer wachten. Dat betekende op naar Amsterdam voor good food en mooie kiekjes!

Lavinia Good Food
Lavinia Good Food
Lavinia Good Food

Nog helemaal in vegansferen na mijn bezoek aan FOAM Catering in Den Haag, besloot ik te gaan voor de witte-bonen-zoete-aardappelburger. Héérlijk. De burger werd optioneel geserveerd met een pitabroodje, maar die heb ik afgeslagen. Achteraf bleek mijn knorrende maag dit geen verstandige zet te vinden. Het groentesapje was dan ook meer dan welkom (en meer dan lekker). Yum!

 

What's good?

De ingrediënten die bij deze healthy hotspot gebruikt worden zijn puur en afkomstig van lokale leveranciers. Extra leuk: door het restaurant heen staan verschillende interieuraccessoires die je kunt kopen. Wie weet loop je straks dus naar buiten met niet alleen je buik, maar ook je handen vol!

Lavinia Good Food

Kerkstraak 176, Amsterdam

Openingstijden

ma - vr : 08:30 - 16:00 za - zo : 09:30 - 18:00

 

Website: www.laviniagoodfood.nl


Reactie schrijven

Commentaren: 0