· 

ETEN OP SCHIPHOL BIJ HEALTHY HOTSPOT LEON

Eten op Schiphol

Vanochtend hebben we voet gezet op Nederlandse bodem na twee fantastische weken in Ghana. Wát een bijzondere ervaring was dat! Maar goed, eenmaal terug in de lage landen was het natuurlijk direct tijd om nieuwe healthy hotspots te ontdekken. En wat bleek? We hoefden niet ever te zoeken. Wist je namelijk dat eten op Schiphol ook enorm gezond kan zijn?

Eten op Schiphol
Eten op Schiphol

Sinds een tijdje heeft de Britse healthy fastfood-keten LEON namelijk een vestiging op Schiphol. Heb je een lange vlucht voor de boeg of kom je net terug van een heerlijke vakantie? En kun je wel een gezonde bodem gebruiken? Dan is deze spot een van de meest healthy opties op het vliegveld. 

 

Op het menu staan onder andere gepocheerde ei-"pots", toast met dadelpasta (jum!) en hartig belegde ontbijtmuffins. Ideaal voor de wereldreizende foodie.

 

Side note

Maar eerlijk is eerlijk, er moet hier wel een kanttekening gemaakt worden. De porties bij LEON zijn in verhouding met de prijs namelijk hartstikke klein. Vooral de bakjes met gepocheerde ei (pots) zijn lang niet genoeg om een hele vlucht op te teren. Heb je graag een groot menu voor weinig? Dan kun je dus beter naar de naastgelegen Burger King gaan. Iets minder healthy, maar het is tenslotte vakantie ;-).

LEON

Vertrekpassage 123, Schiphol

Openingstijden

ma - zo: 07:00 - 21:00

 

Website: www.leonrestaurants.co.uk


Reactie schrijven

Commentaren: 0