· 

CREEPY! 5x GEZONDE HALLOWEEN RECEPTEN

Halloween eten

Al besloten hoe je verkleed gaat met Halloween? Wordt het sexy zuster, of toch zombie zwerver? Als je een keuze hebt gemaakt, wordt het tijd voor het volgende dilemma: hoe jaag je je kids/kleine zusje/achterneefje eens flink op de stuipen met angstaanjagend lekkere traktaties? Lastig! Maar geen zorgen, deze vijf gezonde halloweenrecepten geven je genoeg inspiratie!


Halloween eten
www.everydayhealth.com

1. Giftige appels met pure chocolade

 

Ik hoef je natuurlijk niet meer te vertellen dat pure chocolade hartstikke gezond is. Combineer het met fruit (zoals een appel) en je hebt een ware fitgirl approved snack! Maar ehh, doe wel voorzichtig. We weten hoe het afliep met Sneeuwwitje en de vergiftigde appel...

 

Je vind het recept hier (Engels)


Halloween eten
www.makeit-loveit.com

2. Kriebelende spinnen-eitjes

 

 

Gevulde eitjes scoren goed op ieder feestje - en ze zijn ook nog eens heel simpel te maken! Fabriceer er een olijvenspin bij en je hebt een traktatie waar je gasten de kriebels van krijgen.

 

Je vind het recept hier (Engels)


Halloween eten
www.everydayhealth.com

3. Behekste bezemstelen

 

Pretzels en cheesestrings klinkt als een goude combi. Maar kijk uit, want de heks zal niet blij zijn als ze erachter komt wie al haar bezemstelen in één keer heeft opgesnoept.

 

Je vind het recept hier (Engels)


Halloween eten
www.guavarose.com

4. Spooky zoete aardappel snacks

 

Voor de enge pompoenhoofdjes heb je een vormpje nodig, maar de spookjes zijn easy met een rietje te maken! Oei, ze zijn bijna te eng om op te eten. Bíjna.

 

Je vind het recept hier (Engels)


Halloween eten
www.chopstickchronicles.com

5. Angstaanjagende sushiballetjes

 

Ben je van plan om deze enge sushiballetjes te maken? Vergeet mij dan niet een uitnodiging te sturen! Deze schattige (uhh, angstaanjagende) hapjes maken jou gegarandeerd de Halloween-Queen!

 

Je vind het recept hier (Engels)


Reactie schrijven

Commentaren: 0