· 

LUNCHEN IN DEN HAAG BIJ HAPPY TOSTI

Lunchen in Den Haag

Een tosti eten op een schommel in hartje Den Haag? Yes please! Bij Happy Tosti (voorheen Tosti van Josti) is dit dagelijkse kost. Bestel je een tosti met ham en kaas, of ga je voor een banaan-choco-combi? Misschien niet per se de gezondste hotspot, maar zeker wel een bijzondere! Jouw gerecht wordt namelijk met liefde gecreeërd door een medewerker met een arbeidsbeperking.

 

Bovendien zijn de meeste producten biologisch en vind je alsnog best wat healthy keuzes op de kaart (hallo yoghurt met homemade granola!). Lunchen in Den Haag? Dan is Happy Tosti zeker een bezoekje waard.

Lunchen in Den Haag
Lunchen in Den Haag
Lunchen in Den Haag

Ben je in de mood voor goeie vibes, een flinke hap die lekker vult en een instant glimlach op je gezicht? Dan is Happy Tosti de hotspot bij uitstek. Enne, heb je wat minder tijd om neer te strijken voor een uitgebreide lunch? Dan neem je je maaltijd gewoon to go!


Happy Tosti

Korte Poten 5, Den Haag

Openingstijden

ma - vr : 07:30 - 17:00 za : 09:00 - 18:00 zo : 09:00 - 17:00

 

Website: www.happytosti.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0