· 

IKEA GOES VEGETARISCH

Goedkoop vegetarisch eten

Twee dingen weet je zeker als je de IKEA binnenstapt. 1) Je komt erachter dat er allerlei handige dingen in je huis ontbreken (die móét je dus kopen). En 2) je gaat er niet weg zonder een portie Zweedse gehaktballetjes. Tenminste, als je een rasechte vleeseter bent. De vegetariërs werden tot voor kort een beetje overgeslagen. Maar geen zorgen, want gelijkheid is nabij. En die gelijkheid draagt de naam GRÖNSAKSBULLAR. Juist ja.

Goedkoop vegetarisch eten
Goedkoop vegetarisch eten

Sinds mei dit jaar verkoopt IKEA deze vega balletjes. Eerlijk? Ze zijn een stuk minder lekker dan hun vlezige voorloper, maar alsnog best weg te krijgen. En met een couscous-/bulgursalade én wat mango chutney was dit een prima maaltijd. Je mag natuurlijk niet klagen voor € 5,-. 

 

#Healthy #IKEA

Wist je trouwens dat IKEA het hele restaurant over een gezondere boeg aan het gooien is? Met keuze uit salades, een broodje pulled salmon en verschillende smaken fruitwater wordt de meubelgigant een waar fitgirl paradise (al was een uitbreiding van de selfie-spiegelafdeling waarschijnlijk voldoende geweest). Een goed initiatief van het bedrijf om wat duurzamer te worden! Al zal ik niet snel meer voor de vega-hap gaan.

 

IKEA Amsterdam

Hullenbergweg 2, Amsterdam

Openingstijden

ma - zo : 10:00 - 21:00 zo : 10:00 - 21:00

 

Website: www.ikea.com


Reactie schrijven

Commentaren: 0