· 

OVER JE SCHULDIG VOELEN NA EEN UITBUNDIG VREETFESTIJN

Gezond eten

Niet alleen neem ik tenminste één keer per dag een ijsje, een flink stuk chocolade of twee handjes pepernoten, kies ik in restaurants nooit voor de gezondste optie en zou ik een flinke toef slagroom op m'n toetje echt niet afslaan. Ik overeet mezelf ook nog eens regelmatig. Zet mij in een kamer vol met lekkers en ik krijg een complete blackout.

 

Wat minder gezond voor je body, en helemáál niet bevorderlijk voor de resultaten. Maar het is niet voor niets een levensstijl. Er mag best regelmatig iets "fout" gaan. En daar zou je je nooit schuldig over moeten voelen. Want zelfs al heb je een enorme vreetbui gehad en lig je nu met buikpijn tussen de etensresten: het is maar eten. Je hebt niemand vermoord. So please, chill.


Reactie schrijven

Commentaren: 0