· 

SPORTSCHOOL ALKMAAR: DEZE BIGGYM IS EEN MUST VISIT

Sportschool Alkmaar

Ken je dat, dat je een gym binnenloopt en direct enthousiast wordt? Door de toffe sfeer, de apparaten die je tot voorheen alleen van YouTube kende, en de muziek die je direct motiveert? Juist, dat gevoel had ik bij de BigGym in Alkmaar.

Stephen was hier al eens eerder geweest. Hij was zo enthousiast, dat hij voorstelde om samen te gaan. "Heb je gelijk een nieuwe toffe gym voor je blog." En gelijk had 'ie! Wát een ruimte en wát een toffe machines. Ik keek m'n ogen uit.

 

Voor de krachtpatsers

++ Enorm veel verschillende apparaten (bijv. hack squat, seated calf raise, etc.)

++ Voldoende squatrekken.

+ Dumbbells van 1 kg tot ongeveer 40 kg. 
- Weinig lichte plaatgewichten (1,25 kg & 2,5 kg).

 

Voor de cardiobunnies

++ Een flinke cardio ruimte.
+ Inclusief stairmasters, crosstrainers, etc.

 

Voor de andere sporters

++ Een méga gedeelte voor crossfitters (check de allereerste foto).

+- Verschillende soorten groepslessen. Let op: sommige zijn tegen betaling.

 

Sportschool Alkmaar

CONCLUSIE

Eigenlijk was het allertofste aan deze gym de vibe. Ondanks dat het gebouw hartstikke groot is, voelt het niet kaal of leeg. De toffe muziek, de hardwerkende sporters en de gedimde lichten maken deze sportschool zó motiverend. Echt, ik zou bijna overwegen om iedere dag af te reizen naar Alkmaar.

 

Het enige minpuntje? Het krachtgedeelte was iets te donker voor een degelijke selfie. Maar met behulp van mister boyfriend en een klein beetje licht heb ik alsnog een foto in mijn nieuwe favo gym kunnen fixen:

Sportschool Alkmaar

BigGym Alkmaar

Koedijkerstraat 9-C, Alkmaar

Openingstijden

ma - vr : 07:00 - 23:00 za - zo : 08:30 - 17:00

 

Website: www.biggym.nl


Reactie schrijven

Commentaren: 0