· 

MAGIONI: PIZZA ETEN ZONDER TE CHEATEN

Wie is er niet gek op pizza? Maar helaas staan die calorierijke pizzabodems vaak je fitnessdoelen in de weg. ‘’Als je gewoon een pizza zou kunnen eten zonder dik te worden zou er echt een wereldprobleem worden opgelost,’’ om maar even de oprichtster van Magioni te quoten.

Het idee voor de Magioni pizza begon toen de oprichtster en haar vriendinnen een wijnavondje achter de rug hadden. Ze besloot zich te verdiepen in gezonde én makkelijke pizza's. Niet wetende dat ze hiermee niet alleen de beste vriendin van iedere pizzalover zou worden, maar ook nog eens letterlijk en figuurlijk de bodem zou leggen voor dé fitgirl/foodie musthave van Nederland. En zo werd de kant-en-klare groentepizza geboren.

Pizza als mealprep

Deze hele week bestaat mijn lunch uit pizza. Ja echt, ik mealprep pizza. Zo lastig hoeft het halen van je doelen dus niet te zijn ;-). En geloof me, als je iedere dag pizza mag eten, heb je echt geen cravings meer naar een saucijzenbroodje of een bak chips.

Magioni pizza
Pizza als mealprep. Yummie!

De pizzabodems van Magioni bestaan voor een groot gedeelte uit groenten, en bevatten 30% minder koolhydraten en calorieën dan gewone pizzabodems. Zo houd je dus niet alleen de Schijf van Vijf tevreden, maar ook nog eens MyFitnessPal!


Zo maak ik 'm

Benieuw naar mijn recept? Komt 'ie:

  • Een halve Magioni Bietenpizza
  • Een halve Magioni Bloemkoolpizza
  • 100 gram tonijn
  • 50 gram pasta-tomatensaus
  • 28 gram mozzarella
  • 15 gram gerookte ontbijtspek
  • 1/4 ui in stukjes
  • snufje zout & peper

655 kcal/77 gram koolhydraten/15 gram vetten/50 gram eiwitten

Leg de pizzabodems tegen elkaar aan (geeft een leuk kleurverschil, het kan ook met 1 pizzabodem). Besmeer ze met de tomatensaus en leg hier de tonijn, mozzarella, gerookte ontbijtspek en ui bovenop. Voeg wat zout en peper toe naar smaak en, hup, 20 minuutjes in een voorverwarmde oven op 220 graden. Mealprep gone great!


Magioni

Te koop bij

Albert Heijn

 

Website: www.magioni.com

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0