· 

YOGA REVIEW: YAY HEALTH STORE & MORE

Vraag mij om m'n tenen aan te raken en je ziet gelijk: ik ben verre van een flexibele yogi. Een yoga-lesje (of twee) kan dus absoluut geen kwaad. Tijd om mijn non-lenigheid - letterlijk - om te buigen bij YAY Health Store & More in Amsterdam.

Eerste indruk: wat een toffe healthy hotspot! In de ochtend- en avonduren is dit plekje een yoga/workshop paradijs, overdag fungeert het als gezonde food- en yogi musthave store. Enne, met al die mooie leggings en sport bh's zou je mij daar zomaar een dag kwijt kunnen raken.

Yoga Amsterdam
Yoga Amsterdam

Maar goed, ik was natuurlijk niet om 06:30 uur m'n warme bedje uitgeklommen om te shoppen. Het was "Relaxed and Grounded Yoga"-tijd. En jeetje, wat een heerlijke manier om zo je dag te beginnen. Dankzij mijn eerder genoemde flexibiliteit van een potlood vond ik het nog aardig inspannend (pff, die downward dog is heftig joh!), maar daarna voelde ik me fantastisch.

Yoga Amsterdam

Toen ik mijn omgeving inlichtte over mijn stap naar het yogi meesterschap (just kidding), kreeg ik van veel mensen te horen dat zo'n lesje veel te zweverig vinden. Toegegeven, ik ben ook geen grote fan van een sessie boomknuffelen. Maar bij YAY Health Store & More viel het me alles mee. De docente was een jonge, aardige vrouw en hield perfect rekening met het beginnersniveau van het groepje. 

Wat kost 't?

Nou, zo'n 75 minuten van je tijd en € 10,- voor een enkele les, of € 55,- voor een maandabbo. Daarmee is YAY een van de meest betaalbare yoga zaken in Amsterdam. Worth it!

 

OneFit Unlimited

Maar je kunt natuurlijk ook een OneFit Unlimited pas aanschaffen - just like me! Dan kun je voor € 59,- per maand sporten bij verschillende locaties (en nee, dit artikel is niet gesponsord door OneFit - I wish).

 

Veel plezier met sporten fitties!


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    EmilyLotus (donderdag, 24 november 2016 15:38)

    Haha, ik snap wel waarom mensen yoga zweverig vinden. Ik vind het echt héérlijk om te doen, ondanks dat ik ook niet flexibel ben. En ja, downward facing dog is super heftig - ik begrijp niet waarom ze die altijd voor beginnelingen aanraden!