· 

ONTBIJTEN IN AMSTERDAM BIJ C • T COFFEE & COCONUTS

Ontbijten in Amsterdam

Zin in een healthy brekkie? Of in nacho's, nasi of risotto? Dan ben je bij C • T Coffee & Coconuts aan het goede adres. Alles op de kaart is van het niveau healthy hipster (wat dacht je bijvoorbeeld van boekweit porridge of kokos-pannenkoeken?). Enorm Instagramproof dus! Enne, ook nog eens errug lekker.

C • T  ligt in de Amsterdamse buurt de Pijp, maar stap er naar binnen en je waant je even op vakantie. Het meubilair bestaat uit zitzakken, banken en planten; alles wat je nodig hebt voor een gezellige koffiedate met een vriendin of een middagje freelancen achter je laptop. Enne, met een kokosnoot in je hand vergeet je zo dat je morgenochtend de ruiten weer moet krabben.

 

Genieten maar!

Ontbijten in Amsterdam
Ontbijten in Amsterdam

Ontbijten in Amsterdam

Reactie schrijven

Commentaren: 0