· 

SNCKBR AMSTERDAM: APPELTAART DOOR HIPSTERS EN KAPSALON GEZOND

SNCKBR Amsterdam

Als healthy foodie staat de snackbar waarschijnlijk niet bovenaan je must-visit lijstje. Maar ehh, wat nou als je alle klinkers verwijderd? Dan krijgt je het Amsterdamse SNCKBR. En hier vind je wél allerlei pleasures die non-guilty zijn!

Grote kans dat je wel eens van SNCKBR gehoord hebt. De hotspot is namelijk al weer een tijdje gevestigd op de Van Woustraat in Amsterdam. Maar sinds kort is dit toffe concept ook een begrip op de Kinkerstraat. Het verspreid zich! Niet zo gek ook, want de vibe is hier geweldig. Alles is frituurvetvrij en gemaakt met duurzame ingrediënten, en het interieur en het personeel zijn alles behalve geitenwollensokkig.

 

Wat eten we?

Op de kaart vind je onder andere kapsalon met zoete aardappels en appeltaart "gemaakt door hipsters". Dat móét wel in de buurt komen van oma's appeltaart, right? Je kunt bij SNCKBR ontbijten, lunchen, dineren of gewoon een drankje komen doen. De menukaart staat namelijk niet alleen bomvol heerlijke gerechten, maar bevat ook fijne cocktails. Tja, een gezonde levensstijl is immers all about the balance ;-).

 

SNCKBR Amsterdam
Power Booster Smoothie
SNCKBR Amsterdam
Purple Carrot Cake

SNCKBR Kinkerstraat

Kinkerstraat 106-108, Amsterdam

Openingstijden

zo - do: 10:00 - 01:00 vr - za: 10:00 - 03:00

 

Website: www.snckbr.com

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Rilana (dinsdag, 06 december 2016 17:13)

    Oeeeeh, daar moet ik maar eens langs gaan. Klinkt lekker!!