· 

APENKOOI AMSTERDAM: SLINGEREN IN DE GYMZAAL

Apenkooi Amsterdam

Weet je nog, gym? Óf het was je favo les, óf je vond er juist niks aan. Maar of je nou standaard teamaanvoerder was, of juist altijd als laatste gekozen werd, bij ApenkooiGym krijg je een nostalgische herkansing!

Eerlijk? Ik hoorde bij team #SkipGymles. Iedere keer weer telde ik de minuten tot we veilig terug naar de schoolbanken mochten. In leren was ik goed, in wedstrijdjes winnen absoluut niet. Yep, ik hoorde bij de kindjes die altijd als laatste gekozen werden.

 

Maar goed, nu - jaren later - vond ik het tijd voor een tweede kans. Vroeger had ik immers ook nooit kunnen bedenken dat de sportschool mijn favoriete hang out zou worden. Wie weet gold dit ook voor de gymzaal?

Favo les? Gymles!

En ja hoor, alle klunzige, luie en falende herinneringen werden bij ApenkooiGym direct van de springbok geveegd. Wat een tof concept zeg! Met een grote groep (jong)volwassenen ren je fanatiek rond, win je wedstrijden en geef je 110%. Instant teamgevoel! Aan het einde van de les kun je zelfs aansluiten voor een drankje bij de plaatselijke kroeg. Een echte aanrader dus als je nieuw bent in de hoofdstad en contacten wil leggen! 

 

Pietengym

Extra leuk: de les die ik volgde stond in het teken van Sinterklaas. Je weet wel, cadeautjes bezorgen, klauteren over daken en rondrennen door het donker. Met als ultieme doel dat felbegeerde Pietendiploma. Uiteraard scoorde yours truly voldoende op "snelness, sterkness én sneakyness" en mag ik ook dit aan mijn CV toevoegen. Score!

 

Apenkooi Amsterdam
Apenkooi Amsterdam

Apenkooi Amsterdam

ApenkooiGym

Konijnenstraat 7, Amsterdam

Reguliere gymles op dinsdag avond

 

Website: www.apenkooigym.nl


Reactie schrijven

Commentaren: 0