· 

NIET SLANK, WEL FIT?

En, zijn jullie zo ondertussen een beetje bijgekomen van het kerstdiner? Ik weet dat ik mijn buikje goed rond gegeten heb! Tijdens een sessie touwtje springen merkte ik dat alles iets meer meebewoog dan normaal. Ach, ik heb er tenminste een wintervachtje aan overgehouden.

Maar goed, die paar extra rolletjes hadden me toch aan het denken gezet. Ik run een fitness blog & Instagram. Ben ik nu, met een paar kilo extra, nog wel het fitte voorbeeld dat ik wil zijn?

Uhh, ja hoor! Want wist je dat je fitheid absoluut niet afhangt van je vetpercentage of je gewicht? Tijdens een online sportvoeding cursus heb ik geleerd waar het wél van afhangt: cardio, kracht en mobiliteit. Je hoeft dus absoluut geen maatje 36 te hebben om #fitgirl te gebruiken. Een vollere dame (of juist een dunnere meid) kan net zo fit zijn als een slanke, getonede vrouw! Als we er allemaal hetzelfde uitzagen zou het ook maar saai zijn.


Reactie schrijven

Commentaren: 0