· 

MOTIVATION MONDAY | INSPIRATIE VAN INSTA

Als ik inspiratie nodig heb voor een nieuwe workout (of een flinke motivatieboost kan gebruiken) scroll ik standaard door Instagram. Benieuwd naar mijn go-to accounts?

 

P.S. Laat je eigen Gram achter in de comments! Ik ben altijd opzoek naar nieuwe powervrouwen om te volgen.


Ab workout van Sami

Aan de Instagramnaam van Sami (@leanmachine21) is geen woord gelogen: wat een powerhouse! Haar workoutvideo's zijn stuk voor stuk even handig. In deze video laat ze je een geweldige ab workout zien.Bootybuilding met Whitney

Ken je Whitney (@whitneyysimmons) al? Deze Amerikaanse powerchick heeft een Instagram vol met motiverende plaatjes en toffe video's. Check bijvoorbeeld deze bootybuilding workout. Killing! Ik doe regelmatig oefeningen van haar na en ik kan je vertellen: the burn is real.Knallen met Sarina

Ben je klaar voor een portie zweten met Sarina (@sarina.fit)? Deze Nederlandse dame laat de meest bijzondere oefeningen op haar account zien. Veel daarvan kun je lekker thuis of buiten doen. Geen gym membership? Geen excuses!Nieuwe week, nieuwe kansen! Vergeet je niet om te knallen deze maandag? Enne, laat jouw Instagram account achter in de comments :-).

Reactie schrijven

Commentaren: 0