· 

BOOST JE MOTIVATIE & WIN EEN HUNKEMOLLER CADEAUKAART

Winactie

Weet je nog: dat moment dat je ooit begonnen bent? Ondertussen ben je alweer weken, maanden of zelfs jaren verder! Geen zorgen, je hoeft echt geen mega veranderingen in de spiegel te zien. Maar je hebt vast en zeker al wel een doorbraak gehad - hoe groot of klein dan ook.

Wie weet heb je een nieuw persoonlijk record verbroken, of iets spannends voor de eerste keer geprobeerd. Daar mag je trots op zijn! Vandaag gaan we dat succes vieren.

Oeps, ik had een dip

Heb je de afgelopen periode juist een dipje gehad? Maar besluit je vandaag weer 100% voor je goede voornemens te gaan? Ook dan verdien je een dik applaus! Vergeet niet: het is een levensstijl, geen wedstrijd. Je doet het voor niemand anders dan jezelf en je hoeft niks te bewijzen. Er bestaat niet zoiets als falen. Doe het lekker op je eigen tempo en geniet van iedere overwinning die je boekt! 

Ennn... Winnen maar!

Om je te feliciteren met je progressie én je te motiveren voor de komende tijd, leek het me leuk om een cadeautje te verloten. Iedereen kan meedoen! Laat in de reacties hieronder, of op mijn Instagram, achter dat je meedoet met het 21 dagen plan. Je hoeft er verder niets voor te doen!


Uit de reacties kies ik iemand die een Hunkemöller cadeaukaart krijgt van €25. Kun je mooi iets scoren uit de nieuwe sportcollectie van Doutzen Kroes! Op 22 januari maak ik de winnaar bekend.

 

LET OP: DEZE ACTIE IS VERLOPEN, DE WINNARES IS BEKEND GEMAAKT.

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Manouk (woensdag, 11 januari 2017 21:16)

  Jaa wat een leuke winactie!!
  Ik herken mezelf precies in bovenstaand stukje, afgelopen week een dipje, geen motivatie.. Maar vandaag weer de draad opgepakt, en dat voelt super!! ��
  En hoe leuk zou het zijn als ik deze winactie van vandaag zou winnen!! :D
  Ps, je bent een topper!
  Xx Manouk

 • #2

  Steve (donderdag, 12 januari 2017 07:55)

  Ga door met wat je bezig bent! Enneh ik doe ook mee. Kan ik een kado mee halen!

 • #3

  ANOUK (zaterdag, 21 januari 2017 12:36)

  Jaaa, superleuke winactie! Heb toevallig van de week staan passen in de honkemoller ;-)