· 

ANTI DIP-TIP | ZOEK EEN BUDDY

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb de nodige off days al achter de rug. Ach, gelukkig zijn er genoeg manieren om de motivatie erin te houden. Zoek bijvoorbeeld een workout buddy! 

Stel, je hebt al dagen geen zin meer om te sporten. De (on)nodige excuses zijn voorbij gekomen en je raakt in een anti-motivatiesleur. Tijd voor wat actie! Dit is hét moment om je progressiefoto's of -metingen erbij te pakken. Help jezelf herinneren waarom je begonnen bent!

Grab a buddy!

Is dat niet voldoende? Ga dan opzoek naar een workout buddy. Jullie kunnen elkaar motiveren om wél naar de sportschool te gaan. Geen ruimte voor excuses! Want ja, het is nogal lullig om last minute af te zeggen als je maatje al voor de sportschool staat.

Bovendien is het een stuk minder eng om samen nieuwe dingen te proberen. Wie weet wil je al een tijdje die ene groepsles volgen, maar durf je niet zo goed. Wedden dat je met je sportbuddy wel die stapt durft te nemen? Daarnaast lijkt ook het krachthonk een stuk minder intimiderend als je het samen bestormt.


Extra leuk? Met z'n tweeën kun je allerlei gekke oefeningen doen. Benieuwd welke? Morgen staat er een super leuke buddy workout voor jullie klaar!

Reactie schrijven

Commentaren: 0