· 

REALITY CHECK & OVERNIGHT DOELEN

Op social media lijkt het of het ene na het andere record verbroken wordt en iedereen de meest geweldige transformaties doormaakt. Al die mooie lijven en succesverhalen, je zou er haast gefrustreerd van raken!

Powerbabe, je moet één ding weten: jij kunt al je dromen waarmaken. Maar simpelweg niet binnen een paar weken. Langdurige resultaten vragen tijd. Veel tijd. Of het nou gaat om fitnessdoelen of levensdoelen, het is een kwestie van vallen en opstaan. Keer op keer.

 

Vreet jezelf daarom niet op als het allemaal niet zo snel gaat als gedacht. Geniet van de reis, in plaats van te focussen op de eindbestemming. In de trein kijk je toch ook liever uit het raam dan naar de laatste halte?

Waarom zij wel?

Oké, ik begrijp het best wel. Met al die foto's van strakke bodies in kleine bikini's kan het soms lastig zijn om niet gefrustreerd te raken. "Waarom zij wel en ik (nog) niet?" heb ook ik namelijk veel te vaak gedacht.

 

Pinterest
Pinterest

 

Het is moeilijk, maar vergelijk jezelf niet met anderen. Jij bent jij. En weet je wat? Jij bent de enige die daar ooit zo goed in kan zijn!

 

Trouwens, op social media is alles vaak stukken mooier dan in real life. Dat wist je natuurlijk allang, maar toch is het fijn als verschillende powervrouwen dit nog eens laten zien. You go girls!


Laat onzekerheid en negativiteit niet je gedachtes overnemen! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0