· 

DE LEKKERSTE EIWITREPEN | FIT ON THE GO

Ben je vaak weg en onderweg? Dan kan het slim zijn om je maaltijden te mealpreppen. Maar soms is het ook wel errug makkelijk om een snelle eiwitreep mee te graaien. Welke reep wint de test?

Ik ben gek op eiwitrepen. Ze zijn ideaal om to go mee te nemen, lekker makkelijk! There is only so much mealprep a fitgirl can do. Maar goed, welke reep is dan een absolute fitgirl musthave?

1. Body&Fitshop Smart Bars Crunchy

Smaak: 7/10 - Prijs/kwaliteit: 8/10 - Voedingswaarden: 8/10

Helaas heb ik 'm op dit moment niet in huis, maar de Smart Bars Crunchy van Body&Fitshop mocht absoluut niet in dit rijtje ontbreken. De smaak is lekker en de crunch geeft een fijne structuur. Eén reep bevat 164 kcal en 15,9 gram eiwitten. Vooral de prijs/kwaliteitverhouding is top.

2. Fit Crunch Bars

Smaak: 9/10 - Prijs/kwaliteit: 7,5/10 - Voedingswaarden: 7/10

Als dit alleen een smaaktest zou zijn, stond deze reep met stipt op één. Hij vult enorm en is heel fijn van structuur. Waarom is de Fit Crunch Bar dan toch second best? Een reep is 380 kcal. Niet altijd even simpel om in je dagelijkse caloriebehoefte te passen. Maar geloof me, deze reep is het dubbel en dwars waard.

 

3. FulFil Cookies & Cream

Smaak: 7/10 - Prijs/kwaliteit: 7/10 - Voedingswaarden: 8/10

De Fulfil Cookies & Cream bar heeft een lekkere smaak. Extra handig: je kunt hem los kopen bij bijvoorbeeld de AH to go. Scheelt je weer een rondje online shoppen. De calorieën zijn prima, maar de structuur is erg taai. Tip: warm 'm 10 seconden op in de magnetron. Hierdoor smelt de reep en is 'ie minder droog.

4. MyProtein Skinny cookies

Smaak: 5,5/10 - Prijs/kwaliteit: 6/10 - Voedingswaarden: 7/10

Last en in dit geval ook least: de Skinny Cookies van MyProtein. Witte chocolade en cranberry klínkt als de perfecte combinatie, maar de smaak komt niet echt naar voren. Eigenlijk is het gewoon een taai koekje met de slappe smaak van eiwitpoeder.


Een goede, voedzame maaltijd wint het bij mij altijd van een eiwitreep. Toch is het soms makkelijk om even snel een reep in je tas te gooien. Houd er rekening mee dat een eiwitreep het NOOIT kan winnen van een lekker bord vol groenten, eiwitten en gezonde vetten.

Reactie schrijven

Commentaren: 0