· 

RASALILA: PAALDANSEN EN MEER IN AMSTERDAM

Rasalila

Vroeger waren er veel vooroordelen over paaldansen, maar tegenwoordig weet iedereen: dit is een échte workout. Ben jij klaar voor een training die alles vraagt van je vrouwelijkheid en uithoudingsvermogen?

Mijn eerste ervaring aan een paal was bij Rasalila in Amsterdam West. Je kunt hier niet alleen verschillende workshops en yogalessen volgen, maar je vind hier ook allerlei variaties op paaldansen. Ik volgde veilig de poleflow beginnersklas (al heftig genoeg), maar voor de profs zijn toffe lessen als pole & heels en pole strenght & flex.

IN DE SPOTS

Hoewel ik de grootste fan ben van krachttraining, vind ik het fijn om zo nu en dan af te wisselen met een sport die meer sexy en vrouwelijk is, zoals dansen. Poleflow is een perfecte combinatie van kracht en vrouwelijkheid. Héérlijk om even in je eigen spotlights te staan en de volgende dag op de meest vreemde plaatsen spierpijn (en blauwe plekken!) te ontdekken.

 

Daarnaast hangt er een hele fijne sfeer bij Rasalila. Ik heb wel eens gehoord dat je bij sommige paalcentra gedrilld wordt - wat nogal heftig is voor beginners. Maar niet bij Rasalila. Hier geven ze je de ruimte om alles op je eigen niveau uit te voeren, terwijl ze je wel voldoende pushen om uit je comfortzone te stappen.

Rasalila
Met pijn en moeite blijven hangen; nog even oefenen!
Rasalila

Ben je warm gemaakt voor een lesje aan de paal en ga je binnenkort een poging wagen? Trek dan wel een kort broekje aan. Op die manier heb je zoveel mogelijk contact met de paal, anders glijd je er direct uit! O, en wees voorbereid op blauwe plekken. Maar no worries, zie ze als je welverdiende trophy's ;-).


Reactie schrijven

Commentaren: 0