· 

Officieel een Business Woman!

Ola Journal,

 

Gisteren plaatste ik deze foto op mijn Insta Stories. Zoals je ziet was ik bij de KvK om, jawel, een eenmanszaak in te schrijven. Na de opleiding tot Zumba instructrice en Gewichtsconsulente vond ik het tijd om het officieel te maken. Oei wat volwassen - en heeul tof!

 

Eerlijk is eerlijk, het hele idee van administratie doen is best een beetje spannend voor deze kluns op het gebied van financiën en cijfertjes. Maar other than that ben ik compleet in mijn element. Lekker zelf aan de slag voor verschillende opdrachtgevers zoals sportscholen en klanten, ik ben er gek op. Om dan ook nog eens alvast ervaring op te kunnen doen voor onze fitness business in Ghana, is dan alleen maar mooi meegenomen.

 

Ik heb mijn bedrijfje de naam 'Kaylee Roxanne' gegeven. 'That's My Fitness Journal' schoot nog even door mijn hoofd, maar ik dacht dat die naam toch iets minder geschikt zou zijn voor Zumba- en andere groepsles opdrachten. Mijn eigen namen dus, lekker eenvoudig en breed inzetbaar. Voorlopig ben ik trouwens nog gewoon in loondienst, maar het lijkt me erg leuk om deze business de komende periode flink uit te breiden.

 

Nu ben ik benieuwd: als jij een bedrijf zou starten (of al bent gestart), welke naam kies je en waarom?

 

P.S. Om te vieren dat ik officieel ben ingeschreven, loopt er de komende paar dagen een leuke korting op de Gezond Eten Meer Bewegen: Weightloss Guides (voor hem en voor haar). Je begint je goede voornemens vroeg, want de Guides zijn voor slechts vijf euro te downloaden!

Reactie schrijven

Commentaren: 0