· 

4 weken fitness plan: benieuwd wat een maand voor jou kan doen?

Geen idee hoe het met jou zit, maar ik ben gemotiveerder dan ooit om op een gezonde manier mijn fitnessdoelen te bereiken. De vakantie is voorbij en er staan wat leuke dingen voor de deur waar ik in the best shape ever voor wil zijn. Tijd om voor 100% te knallen dus. Doe je mee?

Op maandag 14 oktober start het Miss Sport 4-weken plan. 4 weken lang gaan we voedzame maaltijden eten, lekker sporten en vooral goed in ons vel zitten! Het plan bestaat uit voedingsschema's, trainingsschema's, toegang tot de Miss Sport Community en Live workouts en Q&A's. Alle tools die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

De 4 weken zijn bovendien overzichtelijk, maar in een maand tijd kun je veel bereiken. Ben je benieuwd wat 4 weken gezond eten en lekker bewegen voor jou kan doen? Join het Miss Sport 4-weken plan!

Let op: het plan is inmiddels afgelopen. Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven.


Reactie schrijven

Commentaren: 0