Trainingen

Trainingen · 08. juni 2020
Deze workout kun je eenvoudig vanuit huis volgen, je hebt geen materialen nodig. De workout volgt de maat van de muziek, je kunt het liedje vinden op Spotify onder Cupid Shuffle - Cupid. Enjoy!

Trainingen · 15. mei 2020
Ama is terug! We doen een aantal oefeningen die je eenvoudig thuis kunt doen, zonder gewicht. Check zijn Instagram pagina hier: @ama_fitness86 https://www.instagram.com/ama_fitness86/

Trainingen · 10. april 2020
In deze video volg ik de buikspierworkout van Ama, check zijn Instagram pagina hier: @ama_fitness86 https://www.instagram.com/ama_fitness86/


Trainingen · 21. maart 2020
Deze workout kun je eenvoudig vanuit huis volgen, je hebt geen materialen nodig. De workout volgt de maat van de muziek, je kunt het liedje vinden op Spotify onder OMW - Thom Thomson, Huisman. Enjoy!

Trainingen · 19. maart 2020
Deze workout kun je eenvoudig vanuit huis volgen, je hebt geen materialen nodig. De workout volgt de maat van de muziek, je kunt het liedje vinden op Spotify onder OMW - Thom Thomson, Huisman. Enjoy!

Trainingen · 08. oktober 2019
Geen idee hoe het met jou zit, maar ik ben gemotiveerder dan ooit om op een gezonde manier mijn fitnessdoelen te bereiken. De vakantie is voorbij en er staan wat leuke dingen voor de deur waar ik in the best shape ever voor wil zijn. Tijd om voor 100% te knallen dus. Doe je mee?

Trainingen · 13. februari 2019
De laatste tijd zit ik weer héérlijk in mijn fitness flow. Naast m'n eigen trainingen gaan ook de Zumba lessen TOP en ben ik aan het uitbreiden naar andere groepslessen. Tel daar mijn werk als Baliemedewerker en Fitness Instructeur bij een sportschool bij op en je kunt wel stellen dat ik mezelf ondergedompeld heb in de fitgirl lifestyle. En ja, daar horen natuurlijk de nodige musthaves bij. Behalve scrunchies die in je bil kruipen en een shakebeker met eiwitcompartiment, heb ik een aantal...

Trainingen · 10. januari 2018
Happy Humpday! In het teken van woensdag humpdag deel ik vandaag mijn favoriete booty oefeningen met jullie. Het fijne aan deze workout is dat je hem thuis kunt doen, het enige wat je nodig hebt is een bank, een zwaar boek en eventueel een mini-band. Laten we beginnen!

Trainingen · 05. november 2017
Vorige week zette ik een poll op Instagram uit met de vraag "waar zal ik over bloggen?" De keuzemogelijkheden: tips om je eigen voedingsplan te maken, en de reden dat jij (onbewust) niet alles uit je workouts haalt. Aan de titel van dit artikel kun je zien waar de keuze - overduidelijk! - op viel. Met 75% van de Instagrammers die wilden weten zij onbewust hun workouts saboteren, kon ik niet anders dan hier een super informatief stukje over typen.

Meer weergeven