· 

BULLS AND DOGS: MILKSHAKE TOPPINGS DONE RIGHT

BULLS AND DOGS MILKSHAKE

Hey fitbabe, laat die eiwitshake eens staan en ga voor een échte shake! Met 0 vitaminen en 's werelds slechtste voedingswaarden is dit de perfecte treat voor de zomer. Je mag, nee je móét, jezelf regelmatig verwennen. En hoe kan dat beter dan met een freaky Freakshake (zoals ze de Bulls and Dogs milkshakes noemen)? 

Alles wat voor meer dan 90% procent bestaat uit Nutella, koekjes, slagroom en chocolade is voor mij een absolute winner. Je kunt je voorstellen hoe happy ik was toen ik samen met een vriendin bij Bulls and Dogs binnenstapte en op bijna elke tafel een mega milkshake stond. De één nog gekker getopt dan de ander. Kom maar door! Op de kaart staan 12 "Freakalicious Milkshakes" voor €6,50 per stuk, plenty keuze dus. 

Freakshakes

Nu moet ik natuurlijk wel eerlijk zijn: de milkshake zelf viel een beetje tegen. Na het oppeuzelen van de meest geweldige toppings ever (en het aflikken van de choco-randen), verwachtte ik een super romige shake om de deal te sealen. Helaas was 'ie een beetje waterig en niet zo smaakvol. Misschien maar beter ook, want anders had ik er zo nog vijf besteld ;-). Ik zou zeggen: probeer het zelf eens. Hoewel deze hotspot geen 10/10 krijgt, is het zeker Instagramwaardig!

Bulls and Dogs

Van Woustraat 58, Amsterdam

Openingstijden

ma - wo: vanaf 16:00 uur do - zo: vanaf 12:00 uur

 

Website: www.bullsanddogs.com


Reactie schrijven

Commentaren: 0