· 

Afzakkende Legging? Body Comes to the Rescue

Hi Journal!

 

Laatst bezocht ik de FitFair, een fitnessbeurs in Utrecht. Natuurlijk moest zo'n sportief uitstapje aangekleed worden met een weldoordachte fitnessoutfit. Aangezien mijn portemonnee helaas nog geen Gymshark setje heeft weten te sponsoren, besloot ik een andere weg in te slaan. Mijn favo legging van Forever21 mocht een dagje op pad, samen met zwarte gympen van Nike - overal mee te combineren. Maar goed, de top dan? Dat werd een super eenvoudige, comfi groene body. It got me thinking: Waarom heb ik nooit eerder een body als fitnesstop aangehad?!?

Ik ben gék op body's. Ze sluiten mooi aan en blijven netjes in je broek of rok zitten. Maar om een body te dragen naar de gym? Daar had ik nooit aan gedacht. Toch ben ik niet zo gek op de 'normale' gymshirts. Ik heb een relatief lang bovenlichaam, dus met een gewoon shirt lijken mijn benen nóg korter (haha ja first world problems). Crop tops waren jaren mijn oplossing, combineer ze met een high waisted legging en je benen lijken zo een paar centimeter langer. Maar voor die dagen dat ik een warm buikje wilde, of een legging wilde dragen die stiekem een beetje afzakt - maar wel errug leuk is - had ik geen alternatief. Tot de body.

 

Met een body heb je geen zorgen meer over een string die per ongeluk een appearance maakt tijdens een squat, of een half-naakte verschijning als gevolg van de zwaartekracht tijdens een handstand. Heeft je legging een mooi detail aan de bovenkant die je wil showen? Body. Wil je je buik bedekt houden wanneer je je armen de lucht in gooit tijdens een lesje Zumba? Body. Yep, ik ben fan.

 

Wat is jouw onontdekte gym outfit hack?

Reactie schrijven

Commentaren: 0