· 

MIJN 3 FAVO AMSTERDAMSE HOTSPOTS VAN DE MAAND JULI

Hoe is 'ie Journal?

Nu de maand juli achter ons ligt - hallo, waar blijft de tijd? - leek het me leuk om mijn favoriete hotspots van de afgelopen periode te delen. Ik ben gék een hapje eten buiten de deur. Of dat nu een heerlijke lunch is met m'n moeder, of een gezellige date met het vriendje. Ook afgelopen maand heb ik dus weer genoeg smakelijke hapjes naar binnen gewerkt, die ik (als een echte blogger betaamt) bijna allemaal heb vastgelegd.

 

The Avocado Show

Grote kans dat je The Avocado Show voorbij hebt zien komen op Instagram, Facebook of één van de 200 nieuwswebsites. Deze spot is Hot met een hoofdletter H! Ik was benieuwd: zal het de hype waarmaken? Dus gingen mijn moeder en ik met goede moed én een lege maag naar Amsterdam, om bij 's werelds eerste avocado restaurant te eten. En jazeker, het was allemaal erg lekker - en erg healthy! Zeker een bezoekje waard dus. Neem vooral ook de smoothie van de dag, deze is gemaakt met het groene goud en maakt je avocado avontuur helemaal compleet.

Eastside

Steve en ik zijn inmiddels zo'n drie (of was het vier?) keer bij Eastside geweest, dus dat zegt wel genoeg! Deze bistro in Amsterdam Oost serveert allerlei heerlijke, typisch Amerikaanse brunchgerechten. Denk aan mac & cheese, of fluffy pancakes. Onze favoriet? By far de Chicken & waffles. Dit gerechtje bestaat uit wafels, gepaneerde kip, een spiegeleitje en maple syrup. Geloof me: de combinatie van zoet en hartig is perfect. Let op, omdat Eastside een brunchroom is, sluiten ze om 18:00 uur.

Smokin' Barrels

Afgelopen maand vierden Steve en ik onze 6-jarige anniversary. Dit deden we door niet één, maar twee(!) keer uiteten te gaan #fatcouple. De eerste keer was bij MIU (hi there onbeperkt sushi), waar ik helaas geen foto heb gemaakt. Toch is dit zeker een heerlijk plekje om sushi te eten, en een onbeperkt rauwe vis-date is altijd een goed idee! Ons tweede uitstapje was naar Smokin' Barrels, waar o.a. surf & turf op het menu stond. Onze 'surf' was een halve kreeft, en als 'turf' hadden we de burger en de steak. Yum! Ook de zoete aardappelfriet en de vijgensalade zijn hier trouwens dikke aanraders.

Ik ben klaar voor een nieuwe maand vol nieuwe hotspots! Deze week vertrek ik voor een klein weekje naar Engeland, dus de volgende lijst zal vast bestaan uit allerlei fijne plekjes in Londen. Suggesties zijn uiteraard welkom :-).


Reactie schrijven

Commentaren: 0