· 

IK SUCK AT BLOGGEN

Jeetje Journal, dat is lang geleden...

 

Stom hè, dat je weet dat je ergens super blij van wordt en het dan toch niet doet? Denk bijvoorbeeld aan dat happy gevoel na het sporten, dat je misloopt omdat je liever in bed blijft. Of een goed cijfer op je buik schrijven omdat je écht geen zin had om te leren. Zo is het met mij en bloggen. Ik ben gek (GEK) op schrijven en doe niets liever dan uren achter elkaar artikeltjes uittypen, maar soms moet ik moeite doen voor inspiratie. Vroeger deed ik die moeite graag: het was het immers meer dan waard! De laatste tijd ben ik enorm aan het slacken en val ik van het ene excuus in het andere. Gevolg? Er is al een maand geen blog meer online gekomen.

Ik moet dus echt even m'n sh*t together getten en op die schrijversstoel klimmen, want ik heb hier niemand mee behalve mezelf. Bij deze wil ik jou dus ook even een schop onder je squat-booty geven en zeggen: GA ERVOOR. Waar zou JIJ graag meer tijd in investeren? Waar word je oprecht happy van, zelfs al moet je je in het begin er even toe zetten? Ga dat doen. Het liefst nu. Ik wil niet langer denken "wat als ik meer tijd in mijn blog zou stoppen?" Ik wil het ervaren. En dan zie ik later wel weer verder. Doe je met me mee?

P.S. Wil jij wat inspiratie doneren aan dit arme kind? Laat dan in een comment hieronder of op Instagram achter waar je graag over zou lezen. ALLES wat met fitness/mindset/health te maken heeft is welkom. Thanks lieverds.


Reactie schrijven

Commentaren: 0