· 

GEZONDE WRAPS GEMAAKT UIT GROENTEN: WORTEL TORTILLA'S

Ik ben gék op wraps: je kunt eindeloos variëren, waardoor ze nooit saai worden. Maar goed, helaas zitten de meeste wraps niet per se bomvol vitaminen, én zorgen er na een half uurtje vaak alweer voor dat ik honger heb. Maar niet de worteltortilla's van No Fairytales! Net als de bloemkoolpizza's van Magioni, zitten ook deze tortilla's vol groenten. En ze zijn yum!

De tortilla's bestaan voor 45% uit wortels (er is trouwens ook een bieten versie, maar ik ben geen fan van biet). Je kunt de wraps met alles beleggen en ze smaken bijna hetzelfde als een gewone tortilla. Zeker wanneer je ze even opwarmt. Op de foto's heb ik gekozen voor twee compleet verschillende vullingen. De ene wrap heb ik belegd met veldsla, komkommer, kipschnitzel en honing-mosterddressing. Op de andere wrap zit veldsla, shoarma, knoflooksaus en curry. Allebei erg lekker en zeker het proberen waard!

De tortilla's zijn 88 kcal kcal per stuk, terwijl een gewone wrap al gauw 130 kcal bevat voor eenzelfde portie (40 gram). Niet alleen lekker, maar ook nog eens goed voor de lijn dus. Ik hou ervan.

 

Je koopt de tortilla's van No Fairytales bij Albert Heijn voor €2,49 (5 stuks). #NoSpon


Reactie schrijven

Commentaren: 0